Kategoriat
harrastukset

Hauskoja uutuuspelejä

Muutama poiminta sellaisista kolikkopeleistä joita Mutsi on viime aikoina pyöritellyt.

Black Gold Megaways

black gold megaways

Megaways pelit ovat olleet selvästi viime aikojen trendi. Megaways peli tarkoittaa käytännössä että ei ole perinteisiä voittolinjoja, vaan voittavat kuviot voivat olla missä kohtaa kelaa tahansa. (Kunhan ne ovat järjestyksessä vasemmalta oikealle.) Lisäksi kuvioiden määrä vaihtuu joka kierroksella ja parhaimmillaan voittoyhdistelmiä voi olla tuhansia.

Megaways mekaniikkaa tarjotaan lisenssillä eli näitä tulee monilta pelivalmistajilta. Uutuuspelin Black Gold on tehnyt yhtiö nimeltä Stakelogic.

Hupaisa taustamusiikki ja ääniefektit sopivat hyvin ulkonäköön. Lisäksi pelissä tapahtuu paljon sillä ylhäällä kulkee peräti kaksi vaakatason rullaa joista toinen tuo erilaisia erikoisefektejä.

Enimmäkseen tästä tulee aika pieniä senttivoittoja, mutta neljä öljytornia käynnistää bonuspelin jossa kertoimet kasvavat voitto voitolta.

Rainforest Magic

rainforest magic

Eläinten ystäville riittää hauskoja kolikkopelejä. Rainforest Magic on yksi suloisimmista uutuuksista. Pelinä tämä on aika simppeli mutta ehkä siksi niin rentouttavaa pyöriteltävää.

Tässä on kuitenkin ihan oikeaa voittopotentiaaliakin koska maksimi on jopa 5000x panos. Pelin on tehnyt Play’n Go jolta löytyy monta muutakin suosikkia.

Ice Wolf

ice wolf

Ice Wolf ei ole niinkään hassun hauska vaan enemmän hillitty ulkonäöltään. Toiminta on sen sijaan jännempää kuin perinteisissä hedelmäpeleissä.

Tavoitteena on saada voittoja jotka murtavat pelikentän peittävää jäätä. Kun rullia ja symboleja paljastuu lisää, voitot kasvavat. Lopulta yläreunaan ilmestyy kertoimia ja myös toisen mahdollisuuden antavia ilmaiskierroksia.

Parhaat mahdollisuudet päästä voitoille on saada näkyviin susi. Silloin susilauma juoksee jään läpi ja jättää wildeja jälkeensä.

Viikingit ovat kyllä toimineet inspiraationa lukemattomille kolikkopeleille. Mutta jotenkin tämän mekaniikka on erityisen koukuttava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *